voorwaarden

RESERVERINGSFORMULIER

Boekings- en (ver)huurvoorwaarden

Reserveren en aanbetalen:

Na ontvangst van het reserveringsformulier krijgt huurder een nota. De nota bestaat uit een aanbetaling van 70% van de totale huursom die binnen 3 dagen dient te worden voldaan. 6 Weken voor aankomst dient de laatste 30% voldaan te zijn. Bij jullie aankomst dient bij de overdracht van de sleutel de borg van €300 te worden voldaan.
Bij geen (tijdige) betaling van de huursom en borg behouden wij het recht om de reservering te laten vervallen, zonder restitutie van eventuele gedane betaling.

Annuleren:

Annulering door huurder om welke reden dan ook, dient schriftelijk te worden doorgegeven
Ingeval van annulering brengen wij de volgende percentages in rekening:
a) tot 2 maanden voor verblijf, 50% van de totale huursom;
b) tot 4 weken voor verblijf, 80% van de totale huursom;
c) binnen 4 weken voor verblijf, 100% van de totale huursom.
Wij kunnen u adviseren om eventueel een reisverzekering met annuleringsdekking af te sluiten.

Ingeval van latere aankomst en/of eerder vertrek dan de overeengekomen data is dat een keus van huurder en geven wij in geen enkel geval geld terug.
Dit zelfde geldt ingeval dat de accommodatie naderhand niet aan jullie verwachting blijkt te voldoen, wij op onze beurt geven een duidelijk beeld op onze website van wat jullie kunnen verwachten.
Om onduidelijkheden te voorkomen beantwoorden wij al jullie vragen op voorhand.

Annulering en wijzigingen door verhuurder door onvoorziene omstandigheden, zullen vooraf kenbaar worden gemaakt. De verhuurder behoudt zich altijd het recht om een vervangbare vergelijkbare accomodatie aan te bieden, zonder enige extra vergoeding/kosten voor de huurder.

Mocht het door Franse overheid opgelegde maatregelen niet mogelijk zijn om jullie te mogen verwelkomen dan bieden wij de mogelijkheid om de reservering naar een later tijdtsip te verplaatsen of bieden wij de mogelijkheid tot restitutie van de reeds betaalde huursom.

Tarieven:

Alle tarieven zijn in euro (EUR).
De prijzen van de huizen zijn per nacht, inclusief electra, water en wifi.
Linnengoed (beddengoed, hand-, thee-, vaat- en baddoeken) kunt u eventueel huren voor € 17,50 p.p.
De eindschoonmaak bedraagt bij een verblij van 1 of 2 dagen €40, bij een verblijf van 3 tot 5 dagen €75 en bij een verblijf van 5 of meer dagen € 100,-.
De eindschoonaak is geen grote schoonmaak. Ingeval wij extra (schoonmaak)werkzaamheden dienen te verrichten, zoals bijvoorbeeld het terugplaatsen van meubelen, schoonmaken van de bbq enzovoorts, brengen wij extra kosten in rekening.
Het is mogelijk om bij ons een kinderstoel en -bed (met degelijk matras), dat opgemaakt is bij aankomst met haddoek, te huren voor €30.
Voor een verblijf van een hond (na toestemming) brengen wij € 75,- in rekening.
Het gebruik van de wasmachine is €6 per uur.
Eventueel linnengoed, kinderstoel/-bed, toeslag hond, schoonmaakkosten, gemeentelijke heffingen, toeslagen ( € 4,00 p.p.p.d. - alleen volwassenen) en eventuele overige vergoedingen dienen bij vertrek contant te worden voldaan.

Aankomst en vertrek:

De minimale huurperiode is 3 nachten en is mogelijk op iedere dag. Voor alle boekingen geldt een aankomsttijd tussen 15:30 uur en 18:00 uur en een uiterste vertrektijd van 10.00 uur. Wij kunnen alleen een controle uitvoeren tussen 08:30 tot 10 uur. Voor een controle dient de woning leeg en bezemklaar opgeleverd te worden, dienen de bedden afgehaald te zijn en dienen wij de sleutel(s) persoonlijk van jullie retour te hebben ontvangen.

Verblijf:

Consumpties mogen alleen genuttigd worden in uw eigen huis en tuin.
Wij willen jullie verzoeken om geen bijtende stoffen, medicijnen, damesverband en billendoekjes in de toilet en/of wasbak te gooien.

Het huisvuil dient gescheiden te worden ingeleverd.
Glas, plastic, papier en karton kunnen in de daarvoor bij de entree geplaatste kratjes worden geplaatst. Overig afval en dan ook echt uitsluitend overig afval mag in de plastic zak en kunnen jullie plaatsen in de container bij de weg.
Wij gaan uit van 1 vuilniszak per week of per korter verblijf.
Helaas zijn wij genoodzaakt voor extra zakken €5,20 in rekening te brengen (de vergoeding die wij aan de gemeente per zak dienen te voldoen en wordt geregistreerd bij de aanlevering).

Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om NIET naar een andere accommodatie te gaan tijdens de wisselingen. Wij hebben de voor ons gereserveerde tijd voor de schoonmaak nodig. Ook jullie willen op tijd over de accommodatie kunnen beschikken.
Wij dienen erop te wijzen dat het gedurende zomermaanden verboden is om een vuur te ontsteken.
Het is verboden om beeldmateriaal (in de ruimste zin van betekenis) te gebruiken voor publicatie zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren.

Bezetting/gasten/huisdieren:

In de door huurder gehuurde accommodatie mogen slechts die personen aanwezig zijn die op het reserveringsformulier staan vermeld en gaan wij uit van een verblijf van 1 gezin per woning.
In het geval dat er zich gasten van huurder, die niet op het reserveringsformulier staan vermeld of zonder voorafgaande toestemming van ons in de door huurder gehuurde accommodatie en/of op ons terrein bevinden, dan behouden wij ons het recht de huurovereenkomst met directe ingang en zonder enige restitutie wegens wanprestatie te beëindigen. Voor extra personen in een accommodatie brengen wij €100 per verblijf in rekening.
Zonder toestemming van verhuurder zijn huisdieren niet toegestaan en deze mogen nooit tot overlast zijn, dienen in jullie eigen tuin/huis te verblijven, op het algemeen terrein aangelijnd te zijn, niet in slaapkamers te komen en niet op (lig)banken en/of (lig)stoelen te komen.

Gebruik van het zwembad:

De huurder verplicht zichzelf, zijn/haar medehuurders, gedurende het verblijf op ons landgoed te allen tijde tot het afsluiten van het toegangshek van het zwembad en aanvaardt daarvoor de verantwoordelijkheid. Het zwembad is nadrukkelijk VERBODEN voor kinderen zonder begeleiding van hun ouder(s).
Het zwembad met verwarming (zonnepanelen) is operationeel in de periode juni tot medio septamber. In het zwembad mogen geen opblaasspeelgoed en voetballen, ander speelgoed dient bij het verlaten van het zwembad meegenomen te worden.

Aansprakelijkheid huurder:

Jullie verblijf bij ons is geheel op eigen risico.
Jullie worden geacht de accommodatie met alle zaken welke bij het gehuurde horen in dezelfde conditie achter te laten zoals jullie deze bij aanvang van het verblijf aantroffen. Jullie zijn  verantwoordelijk voor alle schade die zich tijdens het verblijf in en om de accommodatie voordoet en zullen aansprakelijk worden gesteld voor vervanging met nieuw (standaard kan men dit verhalen op wa verzekering). Wij vragen een waarborgsom van € 300,-. De waarborgsom wordt binnen 1 week na vertrek op dezelfde rekening teruggestort waarvan de betaling kwam.
Verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of diefstal van in de accommodatie of op het terrein achtergelaten eigendommen evenals schade en (persoonlijk) letsel van welke aard dan ook (inclusief door het gebruik van zwembad) berokkend aan of door huurder.
Huurder is verantwoordelijk voor het betamelijke gedrag van medehuurders in zijn of haar gezelschap. Indien huurder of iemand uit het gezelschap zich zodanig gedraagt dat de in Europa algemeen geldende normen van betamelijkheid worden geschonden, dan behoudt verhuurder zich het recht voor de huurovereenkomst met directe ingang, zonder enige restitutie, wegens wanprestatie te beëindigen.

RESERVEREN VRAGEN