LEKKER SMULLEN

Wij beseffen maar al te goed dat vakantie voor iedereen is bedoeld en verzorgen daarom graag voor u een aantal malen per week (alleen in het hoog en midden seizoen) een heerlijk diner. Op culinair gebied laten wij u graag genieten van orignele menu's met streekprodukten, begeleid door passende wijnen. Voor onze kleine gasten hebben wij een aangepast kindermenu.

Wij serveren dit op ons sfeervolle overdekte terras, alwaar u een prachtig uitzicht op de tuin heeft en de idyllische omgeving. Natuurlijk is het mogelijk na het eten om na te genieten op het terras (eventueel bij het haard vuur) en plannen te maken voor de volgende dag.

U kunt eventueel uw vakantiehuis in verbinding stellen met het restaurant via een babyfoon, zodat u ook met zijn tweeën kan genieten.

Verder hebben we een hele lijst van eettentjes in alle soorten en prijsklassen.

Andere mogelijkheden zijn: zelf barbecuen, uitgebreid samen koken, genieten van de lokale specialiteiten tijdens één van de vele avondfeesten in de kleine dorpjes in de buurt (wekelijkse traditie in de zomermaanden), pizza's afhalen in het dorpsrestaurantje, uitgebreid aperitieven (aan wijn geen gebrek hier :-)), picknicken bij het meer etc....

Prijzen

  • 3-gangen menu € 24
  • kindermenu <10 jaar € 7
  • dubbel kindermenu >10 jaar € 12 (op verzoek)
  • voor de wijnen hebben wij een wijnkaart