vakantiehuis dordogne

Voor de kinderen zijn er schommels, een grote trampoline, een wip, een traptractor, een pingpongtafel en een zandbak. Verder staan er in de algemene tuin bij het zwembad, ligstoelen, picknicktafels en zitjes om even lekker bij te komen en/of om even een praatje te maken.

Het terrein heeft veel leuke plekjes voor de kinderen om op "avontuur te gaan", maar met een gerust gevoel voor de ouders (natuurlijk is en blijft het wel jullie taak om zelf een oogje in het zeil te houden).

Een aantal avonden per week bieden wij jullie de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner, waarbij wij natuurlijk ook rekening houden met de smaak van onze kleine gasten.

Natuurlijk is er een verwarmd zwembad van 10,50m x 5m. Het zwembad is te bereiken via een toegangspoortje, waardoor jongere kinderen er niet zonder begeleiding in kunnen. Voor de kleintjes hebben wij kinderbadjes.

Wij zijn altijd bezig om het onze (kleine) gasten zo veel mogelijk naar hun zin te maken, om de vakantie een feestje te maken voor iedereen.