de site voor huurders en verhuurders van vakantiehuizen in de Dordogne

Op vakantiehuis-dordogne.com bieden wij huurders de mogelijkheid (om zonder kosten van onze kant) een vakantiehuis in de Dordogne te vinden en verhuurders om hun vakantiehuizen in de Dordogne geheel gratis op te laten nemen op onze site. Voor beide partijen een win-win situatie daar er geen commisie, van soms wel 25%, gaat naar een andere partij.
De vakantiehuizen die u kunt vinden op onze site zijn alle gelegen in de Dordogne. Bij de verschillende vakantiehuizen vindt u een beschrijving, icoontjes die aangeven welke faciliteiten aanwezig zijn en een foto. Ziet u een vakantiehuis naar uw smaak, klikt dan op knop "NAAR WEBSITE" dan wordt u automatisch doorgezet naar de website van de betreffende accommodatie en eigenaar.
U boekt dus gewoon direct bij de eigenaar.

Kijkt u dus gerust rond op de site van vakantiehuis-dordogne.com voor een leuk vakantiehuis. Wiilt u als eigenaar gebruik willen maken van de mogelijkheid voor een gratis vermelding, klik dan op VERHUREN voor het plaatsen van een vermelding en wanneer u nog geen website heeft, wij zijn u graag van dienst.

Het team van vakantiehuis-dordogne.com

bezoekje waard in de Dordogne

OVERZICHT VAKANTIEHUIZEN

La Cabane - Plaats: Saint Pierre de Frugie

'La Cabane' is een houten woning voorzien van alle gemakken, met een prachtig uitzicht over het glooiende landschap van de Dordogne. Het is de plek voor gezinnen met kinderen. De stoere woning (La Cabane = Hut) is opgetrokken uit twee delen en biedt alle faciliteiten. De woning is gelegen op een landgoed met veel faciliteiten, waaronder een zwembad, speeltoestellen en nog heel veel meer. De woning heeft 3 slaapkamers, een living, keuken, eetkamer en een badkamer met een uniek uitzicht vanuit uw ligbad. Natuurlijk is er wifi, Nederlandstalige tv, een draadloze stereo, ligstoelen, een eethoek en een BBQ. Kom genieten van deze unieke accommodatie met een geweldig uitzicht. Bijna weer vol voor de gehele zomervakantie, dus wees snel.

Prijs vanaf: € 575

Prijs hoogseizoen: € 1375

    Slaapkamers: 3 Personen: 6

VakantiehuisjeindeDordogne - gite - Plaats: Bosredon

Het huisje dat we te huur aanbieden staat naast ons eigen huis en is ongeveer tweehonderd jaar oud. De woonruimte beneden biedt volop ruimte voor twee personen. De gîte heeft een woonkamer met een keukenhoek van ongeveer 32 vierkante meter, en een badkamer met douche en toilet. In de keukenhoek staat een wasmachine, en de keuken beschikt over een heteluchtoven met magnetron en een gastoestel. In de woonruimte is een trap naar een entresol met een tweepersoonsbed van 140 x 200. De stahoogte op de entresol is beperkt. Het huisje beschikt over een draadloze internetverbinding. Op ongeveer 25 meter van de gîte is het zwembad dat de hele dag in de zon ligt.

Prijs vanaf: € 450

Prijs hoogseizoen: € 550

  Slaapkamers: 1 Personen: 2